Her kan du læse om min daglidag, som først og fremmest fokuserer på min træning. Det sker især hos Apofysio, hvor Søren, Rasmus og andre hver dag hjælper mig med at komme til at gå, bruge min højre arm mv. igen.

I det daglige har jeg mentor, som hjælper mig - blandt andet med at komme i stå-støtte-bord, molliedragt og andet, som er vigtigt for den daglige træning. Hver dag kan jeg mærke de små fremskridt - og det er vigtigt at få fortalt.

Derfor har jeg lavet denne side. Formålet er at give andre håb, så de ikke lader sig standse af det, man får at vide igennem en sådan proces. Jeg håber, nogen vil kunne lade sig inspirere og have gavn af min historie. 

10.september

I dag var jeg til fysioterapi. Min fysioterapeut var Lars, og jeg med manuel behandling for for at løsne led og muskler. Derefter gik vi over til fremadfældninger og hæleløft, hvor de bruger strøm til at stimulere musklerne. Det fungere godt og jeg kan mærke, at det giver en styrke. Jeg arbejder stadig med balancen. Det øver vi en del. Idag stod jeg selv uden støtte i 5 x 20-30 sekunder. Derefter videre med gangtræning, som nu foregår i høj rollator. Jeg gik 2 x 15 meter uden hjælp, hvor jeg styrede rollatoren alene, justerede løbende mine strategier og vandt mere og mere kontrol i gangen. Det er ikke helt nemt. Men det er fantastisk nu at kunne gå uden at skulle støttes. Til slut igen balancetræning i 10 minutter. Min fysioterapeut sagde, “jeg var sej” og “highfive’de” mig mange gange. God dag!

7.september

Med stå-støttebordet, som hjælper mig med at holde balancen, er det ingen sag at deltage i det huslige arbejde. Som her, hvor vi bager boller til familien....

1.september 2019

Jeg ved godt, det ser lidt underligt ud for en voksen kvinde at skrive i den slags bøger. Men for 2 år siden var der en læge, som fortalte mig, at jeg bare helt skulle lade være med at træne højre arm. Den ville altid være tabt, sagde hun. Derfor er jeg ret tilfreds med at kunne vise dette resultat... 

28.august

I dag trænede jeg hos Apofysio uden skinner på fødderne. Det har jeg normalt på bedre at kunne holde balancen. Men i dag gik jeg uden - og med hjælp alene fra en rolator. Det føltes godt - og min fysioterapeut var meget imponeret :)