Her lægger jeg løbende beskrivelse af min dag op, så I kan følge med i, hvordan genoptræningen skrider fremad. Jeg håber, det kan være til inspiration for andre..!

 

27.juni 2019

Min træning idag. Jeg har som vist været til fysioterapi. Det startede klokken 10.00 og sluttede klokken 12.00 Som allerede skrevet, sad jeg først på en briks. Jeg lavede så øvelser ved et bord, dybe squats. Uden at ramme briksen. Jeg gik derefter rundt om tre borde med meget lidt hjælp. En flad hånd på bordet og hans arm. Jeg brugte ikke hans arm til sidst. Da min træning med Rasmus var færdig. Brugte Søren lige et kvarter selvom, min tid var gået. Han viste Rasmus, hvordan jeg kunne gå ved, han blot støttede mig på ryggen og brystkassen. De syntes begge to, det var flot. Igen idag rigtig god træning med de bedste fysioterapeuter. Efter jeg kom hjem, stod jeg en time i ståstøttebordet, der lavede jeg mundøvelser. Da det var færdigt, skrev jeg hele min dagstræning under ‘fys på Gladsaxevej.

25.juni 2019

Idag var jeg, som skrevet til fysioterapi. Han var enig med mig i, det gik rigtig godt! Først mobilisering af mine fødder, ankler og lægmuskler. Jeg trænede derefter på trapper. Jeg lavede også en masse gangtræning. Jeg gik rigtig flot idag, blev der sagt. Jeg kæmper for at blive ved med at blive rost, det lykkes heldigvis hver gang. Træning igen imorgen.

 

23.juni 2019

Selvom det er søndag, har jeg også gjort min del for at udvikle mig. Jeg og min Messer var i gang i bassinet i godt en time, hvor jeg blandt andet slog min egen rekord. Jeg stod alene i seks minutter uden at falde/tilde bagud! Messer siger; Virkelig flot. Det meste af tiden gik jeg alene – dvs. helt uden hans hjælp. Han siger; Du gør virkelig store fremskridt. Det er en stor fornøjelse at få lov at være en del af. Senere idag skal min mor, mormor og Messer holde Sankt Hans. Det bliver i Sejlklubben, Skovshoved havn i stedet for det sædvanlige; på bakken ved kildesøen med rigtig mange.

 

22.juni 2019

For at skrive noget der, hjælper mig med mine fremskridt🙏🏻; Jeg var til dans i fredags/igår. Min “partner/lærer” skriver det her; Dansede sammen med Johanne i SDS. Hun viser store fremskridt! Vi opdelte timen i to dele: En, hvor vi danser og improviser sammen i standard og latin-amerikanske danse, øver drejninger, arbejder på mange ting, som skal være på plads når, man er en dans performer , og to, hvor Johanne forbedrer sine personlige krops-evner ved ballet barren. Hun lærer - og bliver bedre og bedre! - til at holde kroppen lige på toppen af sine fødder, bygger op sin posture, arbejder på amplituden i arme bevægelser og andre mekaniske ting. Jeg er glad for hendes fremskridt og ønsker hende held og lykke med udfordring af sine limiter! Jeg håber, alle har lyst til at læse, og har en god aften!

 

19.juni 2019

Min fysioterapeut var/er desværre syg. Det stoppede ikke mig i at prøve og udvikle mig. Stod i ståstøttebordet i en time. Med lidt bøj i knæene. Det skal man nemlig for at have den rette holdning/stå normalt. Derefter et lille hygge stop med min mormor og hendes mentor på Peter Lieb. Hjemme igen, ned i vores bassin i en time med Bedste Messer. Jeg slog alle mine rekorder. Jeg stod uden støtte, bare mig, fem minutter. Gik derefter, frem og tilbage flere gange, uden støtte. Jeg holdte bare i den stang, der kører langs bassinet på væggen. Messer den anden vej den, hvor højre side er ind mod væggen. Højre side er jo ikke så god endnu. Jeg sparkede også liggende lidt for, at blive ved med at holde varmen. Men jeg gik det meste af tiden. Min nye vandskinne hjælper med at holde mit ben rigtigt dvs. mig helt rank, den gør også, at det slet ikke gør ondt. Det gik fint for mig, min Messer var der, hvis det skulle gå galt for mig. Jeg håber, alle har haft en god dag ligesom mig!🙏🏻

 

3.juni 2019

Her er hele min dagstræning; Det jeg slog op med et billede tidligere. Make-up i ståstøttebordet udenfor i det dejlige vejr. I en mollii dragt en time, havde jeg den på. Klokken 13.20 var jeg afsted for at have fysioterapi fra 14-16 i Søborg. Idag lavede jeg det her; God lav forflytning til briks. Sko/strømper af. Fladfods øvelser, strøm på lægge, reaching m foldede hænder ned til gulv. Stående øvelser v. bord på bare fødder med vægt overføring og minimal støtte.

Trappetræning to gange op og ned. Gangtræning med arm på terapeut og/eller bord ved siden. Min fys var tilfreds. Han sagde; Du har gjort det flot i dag. Vi to har ikke trænet sammen før, så det skulle du lige vende dig til, men du var stærk til at forklare når, du havde tilføjelser til det, vi lavede. Særligt vil jeg fremhæve din evne til at arbejde i de små svære og fine bevægelser i dag, specielt i stående og gående med korrekt positionering af ben og fødders placering. Læs, hvis i har lyst. Jeg håber, alles dag har været god, ligesom min.